genvexanlæg

Skab det bedste indeklima med genvexanlæg privat og til erhverv

Skab det bedste indeklima med genvexanlæg privat og til erhverv

Når man tænker på moderne klimaanlæg, så forestiller man sig den slags, der hænger i de gigantisk store kontorbygninger, hvor man næsten ikke kan forestille sig stedet, uden der er hængt sådan et op, som man nu om dage burde vælge, skulle være et genvexanlæg, man kan købe fra byg.agx.dk.

Tingene forandrer sig, og samfundet og enkelte mennesker tager ved lære af de ting, vores forældre gjorde galt. Det er i hvert fald ønskescenariet.

Man kan vælge at kigge på sådan noget som børneopdragelse, hvor det – mildt sagt – er gået fra at være, at man skal ses, men ikke høres, til at være et område, hvor der er fokus på børnenes tarv, og hvor de små poder er i centrum.

Og de skal have et godt indeklima fri for luftfugtighed, tung luft, insekter og andet.

Men det samme gælder sådan et også på arbejdspladsen, for selvom det stadig nu om dage er arbejdsgivers marked og ikke omvendt, så skal bossen i et firma virkelig træde varsomt med alt fra den måde, vedkommende henvender sig til medarbejderne på, og hvordan han sørger for deres velbefindende i firmaet.

I gamle dage kunne folk falde døde om på arbejdspladsen, mens de levede for en minimumsløn, der kun lige kunne sørge for, at tilværelsen løb sammen for vedkommendes familie.

Kradsede man af, stod den næste parat til at overtage ens plads. Det var bare surt.

Men spol bare frem til 1970’erne, hvor man synes, at tingene var blevet bedre, men hvis man sammenligner med nutiden, hvor der blandt andet bliver hængt genvexanlæg op for at skabe det bedste indeklima, så er det stadig milevidt derfra.

Medarbejderne måtte ryge indenfor, der var stor lønforskel, og sexchikane var bare en del af kulturen og jargonen.

Skulle man ønske lidt frisk luft, så kunne man da linde på et vindue, men det hjalp ikke så meget, hvis man sad i et tilrøget lokale langt væk fra vinduet.

Heldigvis har blandt andet et genvexanlæg sørget for bedre tilstande på arbejdspladsen – og for private for den sags skyld.