Køjeseng

Sådan kan du indrette dit børneværelse

advertorial

Der er mange måder, du kan indrette dit børneværelse på. Hvis du har et barn, der nu har vokset sig ud af tremmesengen og skal have lidt mere plads til sjov og leg, så skal du i gang med at lave lidt om. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med gode idéer til, hvordan du kan indrette dit børneværelse på den bedste funktionelle måde.

 

1. Køjeseng

I stedet for en almindelig seng, så kan du overveje at investere i en køjeseng. Med den køjeseng kan dit barn komme til at sove højere oppe, hvilket kan gøre, at de synes det er sjovt komme i seng om aftenen. Du kan få køjesenge, der har en beskyttende ramme rundt om sengen, så dit barn ikke kan risikere at falde ned af sengen i deres søvn. Det er også nemmere for dig at putte ham eller hende, så du ikke skal ligge på gulvet eller sidde i en ubehagelig stilling. Med en køjesengen har du også en perfekt udnyttelse af plads i rummet. Det er f.eks. også smart med en køjeseng, når dit barn har overnattende gæster. Du kan se forskellige køjesenge via dette link: https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/

 

2. Maling

Hvis du gerne vil gøre børneværelset lidt mere hyggeligt og indbydende til leg og sjov, så kan du overveje at male rummet. Der findes mange forskellige farver, der kan give dit børneværelse et fint og neutralt look. Det kan være en fordel at vælge en farve, som dit barns værelse kan have i længere tid. Særligt til når de bliver ældre. Så sparer du penge på at skulle få malet igen, når de kommer teenageralderen.

 

3. Opbevaringsmuligheder

Dit barn har sikkert en masse legetøj, der ligger og flyder på gulvet. Du kan overveje at købe kasser, der giver mere plads i rummet, så det ikke bliver for klemt inde på børneværelset. Det kan være bedrollers, som du kan have stående inden under sengen. Det kan også være en kommode, hvor meget af legetøjet kan gemmes væk i. Det er værd at tænke over, hvordan du kan skabe et hyggeligt børneværelse, uden legetøjet overtager alt pladsen for dit barn.