advertorial

Hvis du godt kunne tænke dig en terrasse til dit hus, som du kan sidde på og nyde om sommeren, så er det bare med at komme i sving. Kontakt en håndværker, der kan hjælpe dig med at bygge den, hvis du ikke selv har færdighederne til det. Du skal også huske, at gøre dig nogle overvejelser inden du bare giver dig i kast med projektet.

Du kan læse med her, hvis du vil vide, hvordan du bedst muligt forbereder dig på terrassebygning. 

terrassedøre

Størrelse og placering

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor stor du ønsker, at din terrasse skal være. Skal den fylde hele haven, eller skal den bare placeres i et enkelt hjørne? Mål op det sted du ønsker, at din terrasse skal placeres. Gør dig også tanker omkring, hvor den kan stå i dagslys i længst tid.

Dermed er du sikker på, at du kan nyde solens stråler så længe som muligt. Overvej også om du skal kunne have adgang til terrassen indefra, så du måske skal have installeret en terrassedør

Materiale

Gør dig også tanker omkring, hvilke materialer din terrasse skal bygges i. Skal det være en træterrasse eller har du en anden ide til udseendet af din terrasse? Hør eventuelt en håndværker om, hvad der kan lade sig gøre i forhold til materialet af terrassen. Du kan også overveje, om terrassen skal være åbne, eller om den skal afskærmes med vægge. 

Indretning

Når din terrasse står færdig, skal du til at indrette den. Find ud af hvilke møbler, der eventuelt skal stå på din terrasse. Du kan med fordel vælge havemøbler, der kan tåle at stå udenfor. Du kan vælge imellem havestole eller et loungesæt. Du kan også have et par pæne planter stående, der kan give lidt liv og noget farve på din terrasse.