vuggestue og børnehave

Med en skovbørnehave kan dit barn komme ud i naturen hver dag

Med en skovbørnehave kan dit barn komme ud i naturen hver dag

Mange forældre vil gerne have, at deres børn er så meget ude i naturen som muligt. Det er med til at udvikle børnene, når de skal forholde sig til naturen og bruger den som legeplads frem for en almindelig legeplads. Der er dog også rigtig mange forældre, der ikke har mulighed for at tage ud i naturen til daglig, fordi de har travlt med arbejde, motion, indkøb og meget andet. 

Hører du til en af de forældre, der ikke har tid til at tage barnet med ud i naturen til hverdag, kan det være, at du har overvejet at sende dit barn i en institution, hvor de kommer meget ud. Dermed kan dit barn netop få glæde af at opholde sig meget i naturen – uden at du behøver at stresse over, at du skal have barnet med derud. 

Bor du i nærheden af midtjylland, er det en god ide for dig at overveje en skovbørnehave i Billund. Det kan for eksempel være skovbørnehaven Bøllen. Der har de netop fokus på, at dit barn skal være så meget ude som muligt og bruge sin krop på en masse forskellige måder. Det, mener de, virkelig er med til at udvikle dit barn. 

En anden stor fordel ved skovbørnehaven Bøllen er, at de ikke har nogen lukkedage. Mange institutioner lukker ned i ferierne, hvilket enten tvinger dig til at finde alternativ pasning eller at sende dit barn hen i en institution, hvor han eller hun ikke kender nogen. Med en institution, hvor de har åbent hele året, behøver du altså ikke at tage ekstra fri fra arbejde eller lignende. Det er en langt mere fleksibel løsning for dig i forhold til, at du kan tilrettelægge din tid, som du ønsker det. Hvis du gerne vil holde ferie uden for skolernes sommerferie, er det for eksempel nu muligt.