Mange sidder, når de køber en ny bolig, og drømmer om, hvor dejligt det bliver, når de flytter ind. De sidder ofte også og tænker på, hvor meget de gerne vil have et nyt køkken eller et nyt badeværelse, men det bliver de nødt til at vente med. Men hvad hvis I ikke behøvede at vente?

Ofte kan en boligadvokat spare jer for mange tusinde kr. på en bolighandel. Måske endda så mange penge at det er muligt at få drømmekøkkenet.

Tag jeres boligadvokat med fra starten, hvilke vil sige fra i forhandler et lån med banken til i underskriver det tinglyste skøde.

Forhandl med banken

Det første område og et mange overser er banklånet. Her kan der være mange penge at spare. Lad din boligadvokat, f.eks. en boligadvokat i Randers forhandle med banken og gerne med flere. Husk at din bankrådgiver er ansat til at skaffe banken og ikke dig de bedste betingelser. Din boligadvokat er ansat til at skaffe dig de bedste betingelser. Det er det han lever af.

Det samme gør sig gældende når i sidder over for sælger. Her er de fleste godt klar over at det er muligt at forhandle. Men ofte ikke hvilke områder hvor det er muligt at opnå store nedslag. Det ved din boligadvokat.

Derfor kan du spare mange penge ved at bruge penge på en boligadvokat. 

Vælger du ikke at tage din advokat med når der skal forhandles er det vigtigt at du får skrevet et forbehold ind i købsaftalen. Forbeholdet sikre at din advokat kan læse købsaftalen igennem og den først er gyldig, når han har set, læst og accepteret den.

Han kan også hjælpe med at få skødet skrevet og tinglyst hos tinglysningsretten. I dag foregår det digitalt og både i og sælger underskriver ved hjælp af jeres NemId.