pasfoto

Lad de professionelle om at tage dit pasfoto

Lad de professionelle om at tage dit pasfoto

Godt nok kigger du dig omkring i gadebilledet på selv de mindste flækker i landet og konstaterer, at man meget let kan få lavet pasbilleder i alt fra foto-butikker til kiosker og endda via små fotoboder på hjørnet.

Så kan det jo ikke være så svært at få lavet den slags foto-billeder til ens pas, hvilket specielt kan være praktisk lige at få ordnet i et snuptag, hvis man var på vej til ferie og opdagede, at ens pas var ved at udløbe, og man skulle have det opdateret med et nyt billede.

Men her skal man ikke ræse den proces igennem, for hvis du møder op i lufthavnen eller grænsen med et billede, der er forkert, kan du blive sendt retur – men før du når så langt, kan du risikere, at du ikke får fornyet dit pas, fordi det ikke overholder gældende lovgivning.

Og hvordan kan det så lade sig gøre, når nu så mange ser ud til at tilbyde den service?

Dette drejer sig blandt andet om, at man ret så nemt kan få taget et pasbillede selv, selvom det ikke kommer til at se så pænt ud, men reglerne til, hvordan man skal se ud og være på sådan et billede, kan være kringlede at finde omkring i.

Derfor mener vi, at du skal lade en professionel om at tage dit foto til passet, for selvom du kommer til at betale måske lidt mere for det end nede på hjørnet, så bliver der også en langtidsinvestering.

Tænk på, hvor få gange man skal have fornyet ens pas i livet, så det er jo ikke fordi, man skal hen at betale for det mange gange i ens liv.

Derfor kan man lige så godt få det gjort korrekt og perfekt første gang, end at man bliver sendt retur.

Her kan du få lavet dit pasbillede: https://www.solroedfoto.dk/pasfoto