kloakservice

Kloakservice i Nordsjælland

Kloakservice i Nordsjælland

Hvis du er så heldig at have et sommerhus i Nordsjælland, er det ikke sikkert at der er et kloaksystem som dit sommerhus er tilknyttet. Det betyder at du med stor sandsynlighed har en tank, som så skal tømmes af en kloakmester. Du kan nemt søge på kloakservice i Nordsjælland, hvis du som ny sommerhusejer ikke ved, hvem den tidligere ejer brugte.

At du ikke er tilknyttet et kloaksystem betyder ikke, at du ikke har samme pligter som ellers. Du skal stadig kontakte kommunen eller en kloakmester, hvis du har mistanke om at der er rotter på matriklen. Rotter spreder smitte fra dyr til mennesker og det er derfor vigtigt for vores helbred at de bliver begrænset og det med det samme. 2 rotter kan nemt blive til 400 på få måneder. 

Hvis du er tilkoblet et kloaksystem

Hvis du har et hus eller sommerhus, som er tilkoblet et kloaksystem, er det stadig din pligt til at sørge for at de fungere optimalt. Hvis der begynder at lugte fra kloakken, kan du bestille en TV-inspektion, hvorefter en kloakmester vil undersøge kloakken og hvis det viser sig at der er noget galt, vil han kontakte dig så du ved at det vil koste at få lavet og ikke kommer hjem til en ekstra regning. Det kan være at der er kommet et hul i røret, der skal repareres eller der kan være en forstoppelse som skal spules, så der igen er hul igennem.  

Især i disse dage, hvor vejret er så ustabilt og vi oplever, at der kommer store mængder regn på meget kort tid, er det ekstra vigtigt at vores kloakker fungere optimalt. Der er snak om at vores kloaksystem skal ændres, så det bedre passer til, hvordan hver hus er tilkoblet til kloaksystemmet. Det vil blive på din regning at få det ændret, hvis det sker.