advertorial

Der er ikke noget bedre end at tilbringe kvalitetstid med en, du holder af – og er der nogen bedre måde at gøre dette på end at servere en god middag? Det mener vi ikke og vi vil derfor give nogle idéer til, hvad du kan servere for kæresten. 

 

 

Den gode bøf 

Du går næsten aldrig galt i byen, når du serverer en god bøf. Om den skal være medium stegt eller rød, så er der ikke meget, der kan slå en god bøf. Det kan dog være svært at vælge, hvilke bøffer der er bedst, når du er nede og handle. Vi anbefaler derfor, at du køber dine bøffer hos en slagter, da de kan rådgive dig ud fra dine ønsker til bøffen. Hos et slagteri skærer de selv kødet og du kan føle dig tryg, når du vælger at købe bøffer her.

Du skal selvfølgelig ikke kun servere en bøf for kæresten. Du kan med fordel lave en lækker salat til bøffen og måske nogle ovnbagte kartofler og en god bearnaise. Hertil hører selvfølgelig et godt glas rødvin. 

 

Det italienske køkken 

Hvis kæresten ikke er til bøffer, så er der heldigvis også mange andre muligheder. Du kan f.eks. bevæge dig over i det italienske køkken og enten lave en hjemmelavet pizza eller en lækker og cremet pastaret. En pastaret, der er populær, og som faktisk ikke er i den sværeste kategori at lave, er en carbonara. Der er mange muligheder i det italienske køkken og både pizza og pasta er en god idé – og hertil kan med fordel serveres et glas hvidvin. 

 

Det mexicanske køkken 

Hvis ingen af de forrige idéer rammer plet, så forsøger vi igen. Der er nemlig også det mexicanske køkken, som aldrig fejler. Du kan vælge at lave en kæmpe portion nachos, hvor du ikke sparer på kyllingen og osten – og der skal selvfølgelig være både salsa, creme fraiche og guacamole at dyppe chipsene i.