parasol, parasol til haven, parasol til altanen

Hvor kan man bruge en parasol henne?

Hvor kan man bruge en parasol henne?

En parasol er et herligt redskab til lige at afskærme for solen, men den kan også bruges til at lave en lille, lukket cirkel med, så andre forstyrrende elementer ikke går ind og generer en.

Et eksempel kan være, at man er en gruppe venner, der sidder nede på stranden, hvor I så har taget mange parasoller med, så I kan lægge dem i sandkanten i en cirkel ved siden af hinanden, hvor I så kan sidde i læ bag dem.

Så har I måske også en stor parasol i midten, så I pludselig er helt omsluttet eller i hvert fald nogenlunde af parasoller, så I kan svale jer i den kølige skygge og kun lukke op, når nogle skal ud eller ind.

Sørg i den forbindelse lige for, at I husker at rense dem for eventuelt sand bagefter og ikke vifter for meget med dem, så der fyger sand rundt, eller man kommer til at ramme andre mennesker med ens svingende parasol.

Men dog er det nok i forbindelse med at have skygge i de hårde solskinstimer, at man bruger en parasol, for uden parasollen kan det blive virkelig varmt i den direkte sol, og selvom solcreme hjælper mod rød hud og kræft, så vil det stadig blive næsten uudholdeligt varmt uden skygge at gemme sig bag.

For når vi måler temperaturen og siger, hvor varmt det er, så er det altid i skyggen, man måler, da en måling i den direkte sol ikke et retvisende, men siger noget om, hvor varmt det kan føles – ligesom med chill-faktoren, når det blæser.

Parasollen kan bruges på stranden, i haven, på altanen, på terrasen og praktisk alle de steder, hvor der er plads til at have den med, om den stå skal holdes i hånden eller sættes ned i en fod.