freelance tekstforfatter

Hvad fik dig til at blive freelance tekstforfatter?

Man skal aldrig glemme ens helte, der måske var årsagen til, at man endte med at blive professionel skribent i form af at være freelance tekstforfatter.

Specielt hvis man ender med at leve af den slags, så er der nok gået meget forarbejde forud for at kunne nå dertil, og man har kæmpet hårdt og arbejdet meget samt fået en hel del erfaring for at komme dertil.

Så det er sjældent noget, man bare lige ender med at lave, selvom det måske ikke var ens oprindelige plan, men man skal trods alt have finesse for den slags og interessere sig for det.

Men der kommer nok også perioder, hvor man lige mister lysten lidt, eller man ender med at blive træt af noget ensformigt arbejde, som man er nødt til at lave, hvis man gerne vil have smør på brødet.

Så skal man huske på, hvem der inspirerede en direkte eller indirekte til at blive freelance tekstforfatter.

Hvem var dit forbillede som freelance tekstforfatter?

Måske fik man ros i skolen for, at man var god til at skrive, og man skulle forsøge at drive det til noget; og det var første gang, man indså, at man havde flair for noget, hvor man hidtil havde været fejlslagen i det meste.

Det kan også være, man stødte på en journalist direkte eller i medierne, som man blev inspireret af at skrive som, hvor man så endte med at blive freelance tekstforfatter, som der efterhånden er flere af, end der er fastansatte journalister.

En anden form for inspiration kan jo være kommet af, at man har søgt efter noget arbejde, som man kunne lave hjemmefra, der heller ikke var for hårdt, og hvor man mere eller mindre selv kunne bestemme ens arbejdstider, og man skulle heller ikke have mange penge til dyrt udstyr.

Sådan kan man også blive freelance tekstforfatter.