gods

Hold fest eller firmaarrangement på et flot gods

Midt på Sjælland finder du skønne Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods er en gammel herregård, som er sat flot i stand og restaureret efter alle kunstens regler. Og det bedste er at du kan få adgang til Sonnerupgaard Gods som privat person.

Hold din næste store fest på Sonnerupgaard Gods

Var det ikke noget at fejre dit bryllup, din søns eller datters studentergilde eller din eller din ægtefælles runde fødselsdag på et ægte gods i smukke omgivelser? Det har du mulighed for med hjælp fra Sonnerupgaard Gods.

Sonnerupgaard Gods besidder nemlig flotte og eksklusive fetst lokaler som med garanti kan danne den perfekte ramme om dit arrangement. Uanset begivenhedens type og anledning samt antallet af gæster vil du på Sonnerupgaard Gods være garanteret et brag af en fest.

Dette skyldes ikke alene de helt utroligt flotte fysiske faciliteter, de stemningsfulde lokaler og godsets smukke beliggenhed i det naturskønne midtsjællandske landskab. Du vil også få den bedste professionelle hjælp i forbindelse med oppyntning, servering og yderligere tjenester forbundet med forberedelse og afvikling af dit arrangement. Og så skal du blot læne dig tilbage og nyde en dejlig aften i vennernes og familiens selskab.

Firmaarrangementer på Sonnerupgaard Gods

Foruden private arrangementer lægger Sonnerupgaard Gods gerne – og ofte – lokaler til begivenheder i erhvervs og virksomheds regi.

Sonnerupgaard Gods forestår diverse spændende arrangementer så som team building og sommerfester. Du kan hos Sonnerupgaard Gods booke en masse sjove og spændende aktiviteter som egner sig perfekt til at ryste medarbejderne i din afdeling eller i din virksomhed sammen.

De flotte selskabslokaler kan med fordel anvendes som rammer om din forelæsning eller din møde virksomhed. Sonnerupgaard Gods kan selvfølgelig varetage alt hvad der hedder bespisning og forplejning under hele forløbet. Og du kan sågar booke lækre værelser til overnatning på Sonnerupgaard Gods i forbindelse med dit arrangement – læs mere på sonnerupgaard.dk.