autoværksted - mekaniker

Giv din bil den bedste behandling hos lokalt autoværksted

Når du står for at skulle vælge mekaniker til din nye bil, er det smart at vælge et autoværksted med beliggenhed tæt på din bopæl. Du slipper for lang transport, og du får en mekaniker, som kender dig og din bil.

Hvor finder jeg et fast autoværksted i Svendborg?

Hvis du bor i Svendborg eller i oplandet dertil kan du altid svinge forbi Svendborg Motor Co. og få en kop kaffe.

Svendborg Motor Co. er centralt beliggende på Odensevej i Svendborg hvilket er nemt at komme til i bil. Du er altid velkommen i værkstedet hvor du og en mekaniker eller en service tekniker kan få en snak om dine ønsker og din bils behov for service, reparationer antirust behandling eller udskiftning af dele.

Hos Svendborg Motor Co. vil du få en behandling som på én og samme tid er professionel og personlig – og du vil opleve det høje service niveau som giver Svendborg Motor Co. sit gode ry og renommé i lokal samfundet.

En anden god grund til at vælge Svendborg Motor Co. som dit faste autoværksted i Svendborg er de mange ydelser Svendborg Motor Co. tilbyder. Foruden standard værksteds ydelser så som udskiftning af dele og udbedring af større og mindre skader på bilen kan Svendborg Motor Co. tilbyde undervogns behandling og autolakering samt reparation af autoglas eller udskiftning af spejle og ruder. Når du vælger Svendborg Motor Co. som din mekaniker i Svendborg får du således fordelen af kun at skulle benytte eet autoværksted uanset hvad din bil skal have udført.

Samtidig kan du hos Svendborg Motor Co. tegne en favorabel service aftale som foruden det jævnlige service tjek giver adgang til en række fordele så som gratis skift fra sommer til vinterdæk (og omvendt) samt opbevaring af de ikke aktive dæk på et sikkert dæk hotel.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. og kontakte værkstedet direkte via hjemmesiden svendborg-motor-co.dk.