Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Find nyere brugte biler i Danmark på online bilportal

I Danmark er det utroligt dyrt at købe en helt ny bil. Den danske stat pålægger nemlig fabriksnye biler en høj afgift i forbindelse med salg. Det betyder at du hurtigt kan komme til at betale over det dobbelte af bilens faktiske nypris når du køber den hos en dansk forhandler.

I vore nabolande er priserne på nye biler ikke nær så høje hvilket skyldes lavere eller nærmest ikke eksisterende afgifter. Desværre går det ikke at købe en bil i udlandet og så tage den med til Danmark. Du slipper ikke uden om de høje afgifter. Og derfor kan det i langt de fleste tilfælde sagtens betale sig at vende blikket imod det bugnende brugtvogns marked når der står ”ny bil” øverst på familiens ønskeliste.

Køb brugt i stedet for nyt – det betaler sig når du køber bil

Det der sker når du køber en ny bil er nemlig at dens værdi vil styrtdykke fra det øjeblik du triller ud over kantstenen foran forhandlerens show room. Værditabet vil fortsætte hen over de følgende tre til fem år indtil bilens værdi er reduceret til en brøkdel af dens nypris.

Dette er rigtig ærgerligt, især hvis du har måttet optage et dyrt bil lån for at finansiere købet af den nye bil. Til gengæld kan du drage fordel af dette værditab når du købet en brugt bil. Det betyder nemlig at du har mulighed for at erhverve dig en rigtig god brugt bil af nyere dato til en langt lavere pris end hvis du skulle købe den fra ny.

Hvor kan jeg købe en god brugt bil i Danmark?

Du bør altid vælge en autoriseret brugtvogns forhandler når du skal købe bil. Denne forhandler – og din nye, brugte bil – kan du finde på Danmarks måske største bilportal Biltorvet – kig ind på Biltorvet.dk og læs mere.