advertorial

Hvis du ejer et hus har du ikke, som det er tilfældet for beboere i lejligheder, mulighed for at tilkalde ejendommens vicevært hvis der skulle opstå problemer med de faste elektriske installationer i din bolig.

Her skal du selv skaffe kontakt til de relevante fagfolk, i dette tilfælde en autoriseret elektriker eller el-installatør som kan hjælpe dig med at udrede de pågældende problemer.

Få hjælp ved strømsvigt hos din nærmeste elektriker

Det er sart at vælge en elektriker som residerer tæt på din bopæl, alene af den grund at du så er garanteret hurtig hjælp i forbindelse med eksempelvis strømsvigt.

Hvis strømmen ryger i din bolig, og det ikke blot skyldes en sikring der er sprunget, bør du få hjælp til at genoprette forsyningen så hurtigt som muligt for at undgå eksempelvis fordærvede madvarer i køleskab og fryser. Til dette formål skal du bruge en autoriseret elektriker eller el-installatør. Og altså gerne en lokal en af slagsen.

Vælg den rette elektriker eller el-installatør i Horsens

Hvis du har bopæl i Horsens eller nærmeste omegn er det således en god idé at finde en autoriseret elektriker eller el-installatør som har til huse i netop dette område. På den måde er du sikret hurtig udrykning i tilfælde af akut opståede nødsituationer, samt en dygtig el-installatør som kender området.

Du kan med stor fordel aflægge Egebjerg EL A/S en visit. Egebjerg EL A/S har til huse centralt på Egebjergvej i Horsens, hvor du foruden selve elektriker firmaet finder en lille butik. Her kan du købe alt hvad du skal bruge inden for el artikler til hjemmet, fra lamper og stik kontakter til hårde hvidevarer og husholdnings apparater.

Du er også velkommen til en uforpligtende snak om dine behov for elektriker hjælp i boligen hos Egebjerg EL A/S. Klik ind og læs mere på hjemmesiden egebjerg-el.dk.