Står du for at skulle opføre nye, specialiserede bygninger i forbindelse med udvidelse eller omlægning af din landbrugs bedrift eller din industri eller produktions virksomhed? Så bør du kontakte en dygtig entreprenør. Med en entreprenørvirksomhed ved hånden er du nemlig sikker på, at dit byggeri ikke alene forløber efter planen, men også at det overholder alle regulativer og lever op til de påkrævede standarder.

Hvad laver en entreprenør?

En entreprenørvirksomhed er et firma, som har specialiseret sig i at løfte en bred vifte af opgaver relateret til bygge og anlægs faget. Som entreprenør vil man i reglen påtage sig opgaver, som ligger inden for ens ekspertise område. Nogle entreprenører specialiserer sig eksempelvis i opførelse eller renovering af private boliger, mens andre udfører opgaver for produktion, landbrug eller øvrig industri.

En sådan entreprenør er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har specialiseret sig inden for opførelse af blandt andet staldbyggeri, som eksempelvis tæller kvægstalde, kyllingehuse og svinestalde samt siloanlæg og kornhaller. Der ud over har Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS en række industribygninger og produktionshaller af varierende typer og til forskellige formål på sit omfattende portfolio.

Hvordan kan Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS hjælpe mig?

Leder du efter en kvalificeret og kompetent entreprenør i Viborg, Skive eller Ålestrup, som kan hjælpe dig med projektering af stald eller industribyggeri samt den praktiske udførelse af selve konstruktions og bygningsarbejdet, kan du med fordel kontakte Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS. Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har mange års erfaring inden for netop denne særlige type af entreprenør opgaver, og kan med sikkerhed hjælpe dig til at finde den mest optimale løsning.

Du kan se eksempler på Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS’ forskelligartede opgaver inden for forskellige brancher på hjemmesiden http://www.kristianhansenaps.dk/, hvor du samtidig kan kontakte Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS og få en snak om dine ønsker og behov for entreprenør arbejde.