maler hillerød

Få hjælp til at pifte boligen op hos din maler i Hillerød

advertorial

Skal familiens hus eller lejlighed forskønnes fra kælder til kvist? Så kræver det at du får fat på de rette håndværkere.

Er der brug for reparation af boligens indvendige træværk er det en tømrer eller snedker du skal have fat på. Skal murværket restaureres er det en murer der skal på banen. Og uanset hvilke forbedringer eller renoveringer du får foretaget i boligen er det vigtigt at runde af med den ultimative krone på værket, nemlig det afsluttende malerarbejde udført af en dygtig faglært maler.

Kan jeg ikke bare selv male vægge, lofter og indvendigt træværk?

Du kan selvfølgelig godt vælge selv at kaste dig ud i opgaven ed at male vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser. Her skal du blot være forberedt på at få din sag for. Man har en tendens til at undervurdere omfanget af malerarbejde.

Dette arbejde er nemlig ikke bare gjort med at smøre lidt maling ud over væggene. Du skal regne med at sætte mange dage, måske endda flere uger, af til malerarbejde afhængig af boligens størrelse og disposition. I hvert fald hvis arbejdet skal udføres ordentligt, og med det flotteste resultat.

Der ud over er det ikke billigt selv at forestå indvendig maling af boligen. Du skal ud og have fat på diverse malergrej samt alle de nødvendige materialer – og det er ikke blot et par spande maling der er tale om. Du skal sætte tid af til afdækning af gulve, træværk og møbler i alle rum, nedtagning af eventuelt gammelt tapet, slibning, vask og priming af vægge samt udspartling af diverse ujævnheder. Og så vil du ydermere skulle bruge tid på oprydning bagefter.

Lad din maler i Hillerød klare ærterne

Alt i alt kan det langt bedre betale sig med en dygtig maler på opgaven. Find din nærmeste maler i Hillerød på https://malerkanonen.dk/maler-hilleroed/