pokemon figurer

Få fingrene i de seje Pokémon-figurer og Pokémon-kort!

Få fingrene i de seje Pokémon-figurer og Pokémon-kort!

Med “Pokémon GO!” har den seje serie, den gode historie og de sjove figurer virkelig fået renæssance!

Selvom det er super skægt at spille på sin telefon, alene eller med venner, er det noget andet og meget mere specielt at have de små “lomme monstre” materialiseret i den virkelige verden.

Hos farmorsoutlet.dk kan du, som et af efterhånden ganske få steder i Danmark, finde de små væsener – både som plastfigurer og på pokémonkort. Til kortene fås også smarte samlemapper til henholdsvis 60, 80, 180 og 360 kort. Med en mappe kan du holde styr på alle dine kort, og du undgår at de går i stykker; skaller, bliver bukket eller – værst tænkeligt! – bliver væk. Kortene sættes nemlig ind i plastlommer, og er dermed godt beskyttede.

Noget af det rigtig sjove er også at bytte med sine venner, og det bliver nemt og overskueligt ved køb af en mappe. Hav eventuelt forskellige mapper så du kan holde styr på hele dit dæk og ikke kommer til at bytte de mere sjældne væk.

Køb desuden hos famorsoutlet.dk, som nævnt ovenfor, figurerne i plastik. Du kan lege med dem, alene eller med kammerater, eller du kan have dem opstillet som cool samleobjekter.

Du kan for eksempel købe en multipakke med ni stykker: Chikorita, Bayleef, Meganium, Cyndaquil, Quilave, Typhlosion, Totodile, Croconaw og Feraligatr.

Figurerne er omtrent fem centimeter i højden, og de er CE-godkendte, og overholder altså EU-lovgivningen. Produktet anbefales til børn, der er +4 år.

Ønsk dig de seje pocket monsters i gave – eller giv dem til én, du holder af! Der er garanteret mange timers leg, og det er altså noget andet end at gå med snuden nede i en smartphone!

Køb dine pokemon figurer idag – leveringen er hurtig og fragten er altid fri ved køb over 100 kroner. Farmorsoutlet, jeg vælger DIG!