airtrack

En airtrack skaber kvalitetstid for hele familien

Trænger I til en ny og spændende aktivitet derhjemme som familie? En airtrack kan bringe mange timers sjov til hele familien. Læs med her og bliv klogere på, hvad en airtrack egentlig er, og hvorfor den er sjov at have i hjemmet.

En airtrack er en af de bedste madrasser, du kan finde til gymnastik. Rigtig mange professionelle gymnaster bruger en airtrack, fordi den giver en springgymnast det perfekte afsæt. 

Du behøver dog ikke være elitegymnast eller dyrke gymnastik overhovedet. En airtrack kan bruges til meget andet end træning. 

Det er eksempelvis en rigtig god madras til at træne en babys motorik. Madrassen har et godt og fast underlag, så det er et rigtig godt underlag for en baby at træne på.

Hav kvalitetstid sammen uden smartphones

I dag er det nemt at underholde børn med en iPad. Det kan også være en udfordring at tage en iPad fra børnene igen. I dag går det stærkt med alt elektronik, og børn har lynhurtigt fundet ud af, at de kan se lige hvad de vil eller spille lige hvad de vil på en iPad.

Det er derfor også, i mange familier, et problem med både computere, iPads og andet elektronik. Det kan være en kamp at skulle få børnene til at lave noget andet. 

Derfor er det også vigtigt at man finder et godt alternativ, hvor børnene rent faktisk har lyst til at lege og tilbringe tid sammen som familie – og hvor de glemmer alt om iPad’en, bare lige lidt. 

En airtrack kan være det perfekte middel mod dette. Det vil bringe mange timers sjov sammen som familie, fordi alle kan tumle rundt på madrassen. Man kan øve sig i forskellige tricks eller hoppe rundt, ligesom en trampolin. Derudover får børnene også en masse frisk luft, hvis I har jeres airtrack stående i haven. 

Pak din airtrack sammen og tag den med på ferie

En airtrack er super brugervenlig, nem at puste op og nem at justerer i forhold til hårdheden. Det er også en madras, som I både kan tumle på ude i haven eller indenfor i legerummet. 

Du kan nemt pakke din airtrack sammen og tage den med en tur i sommerhus. Det er en nem madras at have med på farten, så I altid kan få hyggelig kvalitetstid sammen.