advertorial

Nu er et akustikloft ikke lige sådan et, som man bare lige udskifter, og der er da mange familier i de private hjem, som der har haft stor gavn af akustiklofter i mange sammenhænge, om de skulle bruges i alle lokaler eller bare nogle få – måske bare i et enkelt.

Men foruden det private regi så er der også andre sammenhænge, hvor man kan bruge akustiklofte, og her skal man skele til erhvervsmarkedet.

Et eksempel kunne være en butik, hvor der færdes mange mennesker, der skal kigge på varer, overveje om de vil købe, tale med en medarbejder og meget andet.

Hvis man bliver jaget ud herfra, fordi der er dårlig lyd, så vil det kunne ses på omsætningen i sidste ende.

Og vi snakker ikke om, at der er dårlig musik på anlægget i butikken, men at lydforholdene simpelthen bare er ugunstige.

akustikloft

Gør det behageligt at besøge dit sted med akustiklofte

For der vil være mennesker, der taler højt, der er måske børn og så videre, og alle de tale kan blive sendt rundt og lokalet og vokse i volumen, så det bliver uudholdeligt og alt for skingert at være der.

Man tænker måske ikke over det lige til at starte med, da vi mennesker kan udholde en del, men hvis lydniveauet og -forholdene var meget bedre, så ville man med det samme bemærke det.

Det er lidt ligesom en hyletone, der stiger i intensitet: Man bemærker det måske ikke til at starte med, men når den forsvinder, så får man det straks bedre.

På samme måde kan et akustikloft også være med til at gøre det markant rarere at befinde sig i en bygning, og det gælder specielt, hvor der er mange mennesker.

Et andet eksempel kunne også være et museum, en udstilling eller lignende, for man kan altid rette loftsforholdene til løbende.